Zaterdag 11 maart – is etappe 13 van de Team Planet Estafette:
Naarden Vesting – Bussum – Hilversum

Er zal een wandeletappe zijn die start om 10:00 bij de Carpoolplaats A1 Naarden, zie hieronder het programma en voor de laatste details:
https://noordholland.partijvoordedieren.nl/nieuws/veertien-dagen-lopen-voor-noord-hollandse-natuur-en-milieu

Start

✅ 10.00 uur Carpoolplaats A1 Naarden.

✅ 10.45 uur vertrek naar Vogelhospitaal Naarden

✅ 11.15 uur aankomst Vogelhospitaal Naarden

✅ 12.00 uur vertrek om via Bagels & Beans 🚾🥯 te wandelen naar GRU

✅ 13.15 uur aankomst Groene Ruijter (GRU) met een welkom door de initiatiefnemer en enkele sprekers met ervaring in circulair en natuurinclusief bouwen.

✅ 14.00 uur vertrek richting Marktplein Hilversum, eventueel met OV.

Tussen circa 15.00u en 17.00u zal een grote flyeractie gehouden worden op en rond het Marktplein in Hilversum. Hier nodigen we iedereen uit op de zeepkist te midden van het grijze plein om zelf als groene aanjager ideeën te promoten om de Hilversumse binnenstad te vergroenen.

We sluiten af met een drankje op een nog nader te bepalen locatie.

De dertiende etappe van de Team Planet estafette start op 11 maart om 10.00 uur bij het Naarderwoonbos, direct naast de Carpoolplaats A1 Naarden.Hier houden we een opvallende bomenactie tegen de komst van een zonnegeluidswal die beoogt 4000 bomen te kappen, deels binnen provinciaal natuurgebied. De Partij voor de Dieren Noord-Holland vraagt hier aandacht voor en nodigt sprekers uit om op de zeepkist plaats te nemen om te vertellen wat zij ervan vinden. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Na de bomenactie wandelen Ines Kostic (nr. 1) en Ilona Haas (nr. 4) op de lijst voor Provinciale Staten met Rick Schellingerhout (nr. 1) en Kitty Jonk (nr. 2) van de PvdD lijst voor waterschap Amstel, Gooi en Vecht naar het Vogelhospitaal Naarden en de Groene Ruijter in Bussum. Op deze plekken staat de etappe stil bij het belangrijke werk voor wilde dieren en ter behoud van onze natuur binnen woongebieden. Ook horen we van de beheerder en medewerkers wat zij meemaken door de vogelgriep. Onderweg verzamelen we afval en zullen we in gesprek gaan met wandelaars die met ons meelopen. Het eindpunt is het marktplein in Hilversum, waar een grote groep vrijwilligers van de PvdD zal flyeren en belangstellenden in gesprek kunnen gaan met de kandidaten.

Meerdere leden van onze Stichting Natuur en Landschap het Gooi zullen  daarbij aanwezig zijn en ook spreken.

Wij hopen u daar te ontmoeten,

 

Deel dit bericht via: